I år till min födelsedag tänkte jag faktiskt att jag skulle ha Halloween fest med obligatorisk utklädnad, men eftersom det händer så otroligt mycket just nu i vårat sociala liv – så kändes det inte riktigt som att det fanns någon tid över. Men det gör ju inte att man ändå går och funderar på utklädnader som man skulle kunna haft. Men egentligen är det väl lika bra att jag inte ska ha någon halloweenfest eftersom jag aldrig skulle kunna bestämma mig för vad jag skulle klä ut mig till.

När jag satt och åt frukost imorse, satte jag nästan i halsen när jag såg denna underbara lilla kreation. Om jag hade ett barn så skulle jag helt klart klä ut den till en liten Uggla. Jag skulle tvinga barnet att gå klädd så här sista halvan av oktober och början på november.

Picture: Martha Stewart. Collage: Me.
Självklart kommer kreationen från allas våran favorit Martha Stewart.