Today · X-mas

I helgen städade vi äntligen bort julen (!!!) från ett av husen. Vi hade faktiskt inte speciellt mycket julpynt framme och därmed var det ganska lätt att plocka bort julsakerna snabbt. Tyvärr (?) glömde vi bort att plocka bort ljusstjärnorna som vi har i sovrummet. Jag tänkte inte alls på att de var julsaker eftersom jag tycker de är så fina. Det enda som gör att dom verkligen är julsaker är ju att dom är röda.

I helgen städade vi äntligen bort julen (!!!) från ett av husen. Vi hade faktiskt inte speciellt mycket julpynt framme och därmed var det ganska lätt att plocka bort julsakerna snabbt. Tyvärr (?) glömde vi bort att plocka bort ljusstjärnorna som vi har i sovrummet. Jag tänkte inte alls på att de var julsaker eftersom jag tycker de är så fina. Det enda som gör att dom verkligen är julsaker är ju att dom är röda.

I alla fall så plockade vi bort dem i lördags, så nu är huset julfritt igen, lagom till SOMMAREN! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *