Adde, Earth porn, Me

Att drömma sig bort…

När jag var yngre bodde jag (som jag tidigare berättat) 4 år i Malaysia och under den tiden åkte vi gärna runt och besökte små-öar i trakterna, både i Malaysia och Thailand. Thailand och Malaysia var båda två länder som verkligen hade allt, sol och bad, vacker natur, en rik historia, ett kulturarv som hette duga och så ett väldigt intressant stadsmiljö.

Solnedgång på en ö i Malaysia... (Inskannat foto 1994-1998)
Solnedgång på en ö i Malaysia… (Inskannat foto 1994-1998)

Jag har ännu inte var tillbaka ännu och vi flyttade ifrån Malaysia 1998. Jag skulle hemskt gärna åka tillbaka med Adde och visa honom allt det jag har fått uppleva samt få uppleva nya och vackra platser. En av dessa platser som jag ännu inte haft tillfället att besöka är Phuket i Thailand.

En djungel i Malaysia (Inskannat foto 1994-1998)
En djungel i Malaysia (Inskannat foto 1994-1998)

 

Om jag skulle få tillfället att besöka Thailand, om än om jag skulle behöva vinna på Lotto eller kanske vinna hos Sverige Kasino så har jag såklart en lista på vad jag skulle vilja hitta på om vi skulle få chansen.

En strand i Malaysia (Inskannat foto 1994-1998)
En strand i Malaysia (Inskannat foto 1994-1998)

 

Ett strandparadis för de flesta och ett ställe som verkar ha allt och lite till. Något jag inte tyvärr inte hade tillfälle att göra när vi bodde i “trakterna” var att besöka Phi Phi Island, som ska vara ett av de vackraste ställen på jorden. Snorkla i de blåaste vatten och njuta av den vita sandstranden.

Flodliv (Inskannat foto 1994-1998)
Flodliv (Inskannat foto 1994-1998)

En elefant-trek i djungeln i Khao Sok skulle ju vara något av en dröm. Vi träffade på elefanter ute i det fria i Indien och det skulle vara så häftigt att få uppleva djuren på närmare håll. Och en trek i djungeln till vackra vattenfall skulle inte vara helt fel heller.

Scan353
Liv på floden (Inskannat foto 1994-1998)

Ett minne jag har är att vi såg en traditionell kinesisk Junk och hur jag skulle vilja segla på en sådan och uppleva de fantastiska ö livet. Så det är ytterligare en upplevelse som jag verkligen inte skulle vilja missa!

Sist men inte minst skulle jag vilja besöka många av de 29 olika buddist-tempel i regionen. Buddismen är en väldigt fridfull och vacker religion och templen är otroligt vackra. Wat Chalong står högst upp på listan över de vackra templen.

En resa med ovanstående inslag vore en helt otrolig upplevelse att få dela med Adde. Få visa honom ställen som jag fick uppleva när jag var tonåring och samtidigt skapa ett underbart minne tillsammans. 

Du kanske också gillar…