mom_dad-1024x722

 

Äntligen är det sommar och då kommer mina föräldrar hem på semester. Idag kom dom hem och det var som vanligt väldigt mysigt att ha dom hemma. Det är lite speciellt att ha sina föräldrar så långt bort och sen blir det så intensivt när vi träffast men det är för det mesta väldigt mysigt och trevligt! Trots att vi pratar i telefon flera gånger i veckan så saknas de massor. Men men, nu är de iaf hemma i några veckor och vi får njuta av deras sällskap, mammas goda mat och att bara kunna träffa dem inom 5 minuter om jag känner för det! =)

//My parents are back in Sweden for their annual vacation. It’s really nice to have them home. It’s going to be rally nice to have them home for a couple of weeks and spend time together, my Moms great food and being able to see them easily when ever I want. //

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *