Food

Fullriggaren Skybar i Gävle

lördagskvällen i Gävle passade vi på att äta gott på restaurang. Vi visste inte vilket ställe vi skulle ta dock fick vi några tips. Men tillslut blev det Fullriggaren Skybar med Gävles finaste utsikt. 2013-12-05 Fullriggaren 01

Gävle i nattskrud. 2013-12-05 Fullriggaren 02 2013-12-05 Fullriggaren 03

Fullriggaren är både en restaurang och Skybar, men vi kände att maten på Skybar var roligare än i restaurangen så det gjorde vårt val lätt. Men om man äter nere på restaurangen kan man åka upp till Skybar för en drink eller bara för att titta på utsikten, det rekommenderas. Kan tänka mig att det är supermysigt på sommaren!2013-12-05 Fullriggaren 04

Min förrätt: Jätteräkor MSC: Ört- & tomatmarinerade stekta räkor med citron & bröd. Gott, jag skulle dock ha velat ha mer citronsmak för oljan blev lite fet. Men det var gott!

2013-12-05 Fullriggaren 05

Adde tog en Toast Skagen – jättegod! Men tyvärr hade de inte rostat brödet så det blev ganska tuggigt istället för knaprigt. Men riktigt fin smak. 2013-12-05 Fullriggaren 06

Goda förrätter men tyvärr inte fullpoängare.

Min huvudrätt: Pulled pork sandwich 3.0 – Långkokt grisbog plockad & slungad i bbq-sås med tomat och lök, serveras med isbergsallad, rökt aioli, bröd & pommes frites. MUMS! Dock skulle jag velat ha lite mer rökighet i smakerna, den blev lite för “snäll”. Pommes frites med dill var däremot gudomliga!

2013-12-05 Fullriggaren 07

Addes huvudrätt: Skyburger – Grillad högrev, isbergssallad, lök, tomat & pommes frites + goda tillbehör. Jättegod burgare med riktigt goda tillbehör. Helt klart kvällens vinnare!

2013-12-05 Fullriggaren 08

Riktigt mätta och belåtna gick vi hemåt genom ett kallt och blött Gävle. Tack Fullriggaren för en trevlig kväll!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. […] det fortfarande vattnas i munnen av t.ex. en Steerburger med ost och bacon i Lac Brome i Kanada,  Skyburger på Fullriggaren i Gävle, ett flertalet av TGI Fridays burgare och Blue Suede Burger på The Malt […]

  2. […] Lac Brome även känt som Knolton (Kanada), Skyburger på Fullriggaren Skybar i Gävle, TGI Fridays Onion Burger (Egypten), Blue Suede Burger på The Malt Shop i Stowe (USA), Hemmagjord hamburgare i Hemse, Hot […]

Kommentarer är stängda.