Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. säger:

  Jag försökte att kommentera din triss, men fick bara ett felmeddelande. Jag hoppas det går bättre nu. Jag försöker i alla fall!

  1. Karoleen säger:

   Det fungerar jättebra, dina kommentarer kommer fram. Men får du ett felmeddelande? För de sparas och så behöver de bara godkännas… Nu har jag godkänt dig så borde det inte var några problem. Hoppas det i alla fall! =)

 2. säger:

  NU är jag här igen och skickar en kommentar till dig. Ha en toppentorsdag, för det tänker jag ha! 🙂

  1. Karoleen säger:

   Detsamma detsamma Veiken! Njut av det vackra vädret! =)

 3. […] och spelade lite roliga spel…. // Games with Hansson. Maxen fick julkort från Hanssons katt Zenit och det var så himla gulligt. Det var ett julkort som är en tuggleksak. Så snällt av Hansson och […]

Kommentarer är stängda.