Festivities, Food

Nyårsafton 2014

Nyårsafton firade vi på egen hand jag och Adde. Ja, Max var ju så klart också med. Vi var hemma och åt 3 rätters och bara njöt av att vara tillsammans. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss eftersom Max inte tyckte att fyrverkerier och smällare var jättespännande, men vi gjorde det bästa av situationen. Vi åt förrätt och huvudrätt hemma sen tog vi en sväng med bilen vid midnatt för att komma ifrån samhället och sen skålade vi in nyåret nån halvtimma för sent men för oss spelade det ingen som helst roll, det var viktigare att Max mådde bra….

Till förrätt gjorde vi en Hummerrisotto – Oh my vad jag älskar risotto!

2015-01-14 nyår 01 2015-01-14 nyår 02
Till risotton samt huvudrätten skulle vi dricka en Amarone… men vi avvaktade lite med att dricka ifall vi behövde åka en sväng.

Till huvudrätt blev det Adde skjuten andfilé med ugnsrostade rotfrukter. Andfilé var riktigt gott, medium rare som smakade mer som en oxfilé än kyckling. Mycket gott!

2015-01-14 nyår 04
Max var lite orolig på kvällen, men desto längre tiden gick så blev det bättre, han vande sig, och kunde vila en hel del men vi kände att vi inte ville chansa så vi tog en sväng med bilen vid midnatt.

2015-01-14 nyår 05 2015-01-14 nyår 03
När vi kom hem blev det vaniljpannacotta med hallon och så lite bubbel framför brasan… Där satt vi och pratade många timmar innan vi tillslut kom i säng, glada och lyckliga efter en fin och stillsam nyårsafton.
2015-01-14 nyår 06

2015-01-14 nyår 07

Du kanske också gillar…