Grannar, Today

Billa

Ikväll var vi iväg på äventyr… hela 10 minuter från huset ligger Billa. På torsdagar bjuds det nämligen på Fikabuffé och så finns det härliga växter och blommor att handla, höns att kika på, en karpdamm samt en vacker inredningsbutik “Country Interior” att strosa i. Ibland finns det även loppis och så lite special händelser. Helt enkelt ett vackert ställe att besöka, få sig en god fika och bara njuta av den fantastiska atmosfären. 

Vi åkte med grannarna Munters och fick njuta av en otroligt härlig sommarkväll med mycket prat och skratt. 

Och för att göra världen ganska liten var en av dem som drev Billa ären gammal arbetskollega till Adde. Jättekul! Nu är vi sockengrannar 🙂

   
    
    
 Det är uppdelat i lite olika hus och det finns massor att titta på, lukta på, klämma på och njuta av. Och inne i Orangeriet fanns fikat uppdukat. 

   
 Lilla Elsa plockade stenar medan vi hittade ett bord i kvällssolen, där det stundvis var väldigt varmt mot husväggen.  

    
 När solen inte längre värmde tog vi en tur genom butiken och klämde på alla fina detaljerna. Mycket vackert som jag skulle kunna tänka mig att ha hemma.

   


Så tackade vi för oss och vinkade hej då till hönsen och den praktfulla påfågeln. 

   
 Och innan vi åkte hemåt så hälsade Elsa på Max. 

  
 
Sen åkte vi den låååååånga vägen hem i kvällssolen. Supermysigt och riktigt härligt. Tack för sällskapet Muntrarna! Det får vi göra snart igen!  

  

Du kanske också gillar…