Photography, Veckans bilder

Veckans bilder – v50

Skralt med inlägg på bloggen just nu… Men orken finns tyvärr inte. Går fortfarande och drar på min hosta så det är lite jobbigt. Men men snart är det jul och jag är ledig MASSOR! Yay!

Adventstjärnor…finns det något vackrare sken… Dessa sattes upp på jobbet och gör det hela lite mysigare…   Ett vackert farväl på jobbet =)
 Max den lilla livsnjutaren passar på när husse är hemma att bli kliad….  När husse och matte är på jobbet passar han på och ligger i hundgården och bäddar lite fint i lövhögen. Lilla sötnosen!

Tända ljus… ja det har vi jämt numera… Kan knappt tagit av mig jackan innanför dörren fören jag tänder ett ljus… Älsk på ljus! Så himla vackert väder på lördagen…. Riktigt höstväder… Ja, inte fan var det vinterväder i alla fall… Men en mysig höstdag…  =) Ursäkta den toksmutsiga rutan!
 Max fick leka med 7 eller 8 hundar i hundgården, men lekte mest med Harry… Oj vad de sprang och hade det bra. Det är då man känner sig som en lyckad matte!  En tur till Hjärta till Hjärta känns som ett måste ibland. Man kan göra så mycket fynd om man bara tittar lite noggrant.
 Vi hittade ett nytt favoritställe. Vi skulle egentligen äta julbord på Ikea, men kön var så jättelång att det kändes som ett dåligt beslut. Istället blev det Kina Thai och så glada vi blev att de även serverar buffé på helgerna! Ett riktigt kap, supergod mat och så har de även sushi på buffén. Vi kommer bli stammisar! På vägen hem en kväll höll vi på att krocka med en gigantisk hjort, tyvärr hann inte riktigt mobilkameran med att fota hjorten innan den stack iväg men den var riktigt ståtlig.
 Godis behöver man när det är mörkt ute, eller hur?   Nån kväll gick vi och la oss supertidigt och mös i sängen… QI på tv’n och en varm snarkande Max, kan man begära mer?
 Så blev det ju tredje advent också… mys!  Ibland så finns inte mycket godare än kokta ägg på macka…
 Vi passade även på att åka till den orientaliska butiken i stan också Salam Livs och hittade så mycket bra saker b.la. dessa kaneltuggumin. Hansson köpte kaffetuggumin och de var lite spännande i konsistensen, inte så mycket kaffesmak på dem dock.   Med hostan blir det ganska mycket isglass för min del och Max fick smaka. Det kanske var det bästa han någonsin ätit. Oj oj oj vilken godsak =)

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] take away – Så gott men jag måste nog säga att det var bättre när vi åt på plats i Tornby. //Take-away food from Kina Thai was dinner one evening.  Max har hittat  en ny favoritplats i […]

Kommentarer är stängda.