Testagram

Testagram december 2015

Jag var precis och hämtade Testagrams decemberlåda, i helgen blir det åka av =)
Skärmklipp

Nivea Creme Smooth Shower Cream

NIVEA Creme Smooth Shower Cream har en mild och delikat doft och är berikad med vårdande sheasmör, en ingrediens med oöverträffade mjukgörande egenskaper som ofta liknas vid en superfood för huden. Sheasmör är naturligt rikt på vitamin A, E och F, samt ett antal andra vitaminer och mineraler. Vitamin A och E hjälper till att vårda, återfukta och balansera huden medan Vitamin F innehåller viktiga fettsyror och hjälper till att skydda och vitalisera skadad hud. Det gör sheasmör till en perfekt ingrediens för hud som känns torr eller saknar lyster, och i NIVEA Creme Smooth Shower Cream verkar den i en intensivt närande formula – huden blir ren, återfuktad och känns silkeslen.

Rek.pris: 35 kr

NOA Relaxation vildäpple & krusbär

I NOA Relaxation har vi blandat den senaste forskningen med 1000-åriga traditioner. Resultatet är en dryck med naturliga örter som bidrar till minskad stress och ökat fokus. Vi använder oss enbart av aktiva ingredienser med väldokumenterad effekt. I samråd med forskare har vi även valt bort sådant som inte är naturligt, är ohälsosamt eller som gör dig trött. NOA Relaxation innehåller grönt te-extrakt motsvarande 15 koppar grönt te och melissa. Drycken är helt fri från koffein. Googla gärna ingredienserna eller läs mer på vår hemsida noarelaxation.com.

Rek.pris: 29 kr

GoGreen Go Raw

GoGreen Lanserar smidiga raw foodmixer som motverkar eftermiddagsdippen. De senaste åren har raw food-trenden blivit allt mer utbredd. Raw food ger naturlig energi som varar längre och eftersom den inte upphettas till mer än 42-45 grader bibehålls maximalt med näringsämnen. Dock uppfattar gemene man fortfarande raw food som ganska avancerat, som kräver både planering och långa inköpslistor. Med GO RAW intar raw food nu världen av färdigmixer. För att göra egna bollar, bars eller fröknäcke krävs bara en matberedare. Det betyder att vem som helst snabbt kan göra egna raw food snacks på bara några minuter – ett smidigt och välsmakande mellanmål att ta med till jobbet eller bjuda på till fikat.

Recepten till GO RAW är skapade av Jacob Wismar, hälsomatexpert samt produkt- och receptkreatör på Lantmännen. Mixerna är särskilt sammansatta för att smaka gott och för att behålla så mycket näringsämnen som möjligt. GO RAW-serien ingår även ekologiska chia- samt hampafrön. GO RAW Ball Mix innehåller valnöt, kakaonibs och gojibär.

 

Rek.pris: 40-50 kr

Cavalier Milk Hazelnuts

Chokladbars med mjölkchoklad och hasselnötter, sötad med stevia. Vinnare av ”Årets bästa hälsomat 2012″!
Det söta i vår choklad kommer från steviolglykosider. Steviolglykosider är ett sötningsmedel som kommer från plantan Stevia, en liten grön ört, som ursprungligen kommer från Paraguay. Steviaextrakt är cirka 300 gånger så sött som vanligt socker. Endast en väldigt liten mängd behövs för att få den goda smaken av choklad. Vår steviachoklad från Cavalier är även rättvisemärkt med Fair Trade. Alla Cavaliers produkter är utan tillsatt socker och transfetter.

Rek.pris: 28 kr

Haribo Matador Mix Dark

Matador Mix Dark, en läcker lakritsmix med både salt och söt lakrits. Matador Mix Sunny, en härlig blandning av fruktiga godisbitar.

Rek.pris: 20,90 kr

Göteborgs smaksatta Smörgåsrån

Smörgåsrån har funnits i svenskarnas skafferi sedan 1935. De spröda rånen har kommit att bli en riktig klassiker som uppskattas i alla åldrar, både till vardags och till fest. Nu, 80 år senare, utökar Göteborgs Kex sortimentet och erbjuder en ny serie lätta smörgåsrån smaksatta med Gräslök och Tomat & Basilika. De är goda att dippa, med ditt favoritpålägg eller att äta bara som de är.

Smaksatta smörgåsrån passar när som helst och var som helst när du är sugen på något gott som är lagom mättande. Oavsett om du är på språng, sitter på jobbet, äter mellanmål eller vill ha något litet på kvällen

Ett smörgåsrån innehåller bara 13 kcal och mindre än 0,2 g fett per rån.

Rek.pris: 14,95 kr

Bakis Brustabletter

Fånga dagen. Efter.
Bakis är en vätskeersättning som bidrar till att återställa vätskebalansen i kroppen efter alkoholkonsumtion. Bakis innehåller även C-vitamin som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Lös två brustabletter i ett stort glas vatten och drick innan du lägger dig. Bakis finns både som 10-dostub och som endosförpackning. Om du inte dricker alkohol, så kan du lika gärna använda Bakis på solsemestern eller efter fysisk aktivitet för att snabbare återställa vätskebalansen i kroppen.

Rek.pris: 59 kr

Wrigleys Extra bubbelmint

Extra® Vad du än äter, tugga Wrigley’s Extra.
Från munkar till mackor. Från juice till kaffe. Vår vardag är fylld med oumbärliga belöningar och lockelser. Men samtidigt som mat och dryck är nödvändiga och trevliga inslag i vår vardag, kan de ha en långvarig effekt på våra tänder och vår mun. Vad du än äter och dricker, hjälper Wrigley’s Extra sockerfria tuggummi dig att hålla dina tänder rena och din mun fräsch.

Extra är Sveriges populäraste tuggummi och används dagligen av konsumenter för att bevara en ren och fräsch känsla l munnen hela dagen.

Rek.pris: 14,90 kr

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] igen, men vi testar med att dricka lite ”good for you”-dricka med en flaska Noa från månadens Testagram.  // A new drink to try, yummy!  Vi fick finbesök av Hansson till frukost och spelade […]

Kommentarer är stängda.