Media

Min nya obsession – P3 Dokumentär

2016-08-29 P3 dokumentär

Idag fick vi finbesök av Svärföräldrarna när de hade vägarna förbi mot Tranås. Vi fikade lite och hade det trevligt sen åkte de vidare och Adde åkte till skjutbanan och lämnade Max och mig hemma.

Så vi fick ju roa oss bäst vi ville och jag kände att promenader samt målning kändes rätt för dagen. Och när jag målar så lyssnar jag gärna på Poddar. Just nu har lyssnat klart på min förra favorit, Rättegångspodden och har gått vidare till P3 Dokumentär. Väldigt mycket varierande ämnen trots att det mesta handlar om svenska brottsfall… Riktigt intressant och allmänbildade!

Men är det bara jag som blir arg på hela värden när jag lyssnar på dessa poddar. Saker som är dåligt skött, som utreds undermåligt, folk som tar sig friheter, folk som tycker att de kan bestämma över andras liv, liv som förändras, anhöriga som blir kvar… Usch, arg och ledsen! Men samtidigt känner jag mig rik på informationen och att jag fått tagit del av deras historia. Och att jag kan återberätta den så att deras liv aldrig glöms och att historian inte ska upprepa sig. <3

Du kanske också gillar…