Food Hansson

Jultraditionen

Ikväll körde vi på vår kanske lite knasiga jultradition. Det blir Julbord på Ikea med Hansson. Det var en tradition vi började med förra året och nu känns det som en kul tradition som vi ska fortsätta med. Maten är god, det är roligt att åka till Ikea och så umgås vi. Det är det bästa!
img_0634

I år blev favoriterna prinskorvarna och den varmrökta laxen. Troligtvis var det exakt samma favoriter förra året då just prinskorvar är mina favoriter på Julbordet. =)

fullsizerender

Testade faktiskt även både rödkål, grönkålssallad, isterband, samt kokt julkycklingkorv men tyvärr var det ingen av dessa som fastnade på mig. Nej, jag håller mig till köttbullar, prinskorvar, ägghalvor, leverpastej, korv och varmrökt lax – det är mer min grej.

fullsizerender1

Gissa om vi var supermätta när vi åkte hemåt genom ett djurtätt Östergötland? Supermätta och väldigt belåtna. En riktigt härlig kväll! En tradition som jag gärna vill fortsätta med många år till!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] inte riktigt hur många år vi har gjort det nu, men det känns som att det är i alla fall 4 eller 5 gången. Så det har blivit lite av en tradition. Och ja, det är inte världens bästa julbord om […]

Kommentarer är stängda.