East Ride, Shopping

Ett besök hos Svärföräldrarna

För ett par veckor sedan så besökte vi Svärföräldrarna i East Ride för att äta lite middag och umgås när de är hemma. Vi började dagen i Norrköping, jag shoppade medan Adde och Max var på skjutbanan.

Jag blev avsläppt strax innan 10 och gick och tittade och handlade i butikerna i centrum. Sen tog jag en lugn och skön fika på Espresso House, min första riktiga kopp kaffe sen vi började med Lågkolhydratskosten. Riktigt härlig att äntligen få en riktigt bra kaffe. Varför dricka det där blaskiga och jobbiga på jobbet, som har blivit en vana när man kan dricka bra koppar bara ett par gånger i månaden. Knasigt!
IMG_0688

Jag älskar inredningen på Expresso House, såg den finaste takkronan där en gång, gjort med mängder av Hjorthorn… Så läckert!

IMG_0689

Det blev en hel del shopping för mig, det var ju länge sedan jag bara strosade omkring på stan.

IMG_0690

Lite kul att ta en helt annan stad också, nu är väl inte Norrköping en främmande stad för mig men det är ju kul med lite nytt.

IMG_0691

Sen när Adde hade plockat upp mig åkte vi vidare till East Ride och hem till Svärföräldrarna där middagen stod på bordet. Max fick ett nytt fint ben =) Ni ser ju lyckan! =)

IMG_0692

Vi fick smaskiga Kroppkakor. Så himla gott och vi sket i LCHF denna gång, det känns bra att kunna äta vad man vill ibland. Men göra det ett få tal gånger, men då vara beredd på att jag kan få enormt ont i magen. Men denna gången slapp jag magont, och det var ju underbart skönt.

Jag tror helt enektl att det är så att min mage var så förstörd att den inte fixade någon mat. Men nu när jag undviker alla kolhydrater i stort sett hela tiden så fixar magen att jag äter potatis nån gång ibland.

IMG_0693

Vi var ju liite tråkiga när vi bara pratade och åt mat hela tiden… Men Max är duktig på att roa sig själv och sen ta och vila när han känner att han kan. Alla var ju på samma ställe så det var inte vallande som behövdes heller.

IMG_0694

Men han flyttar ju på sig en hel del i sitt vilande, och ibland ligger han tryckt mot oss, och denna gången låg han också och höll om ett stolsben med svansen. Så lite kul!

IMG_0695

Till efterrätt blev det Saffranspannacotta med blåbär. Omnomnom!

IMG_0696

När vi fått en härlig dos av Svärföräldrarna och hade massor med godsaker i magen samt solen gick ner över Östergötland tog vi och rullade hemåt på småvägarna. Vi stannade till och kollade på massor med djur längst vägen och fick en riktigt härlig dag!

Du kanske också gillar…