Shopping, Weekend

Saturday and Söderköping

Helg, kan det bli bättre än så? Uppe tidigt med Monstret. Adde tog en prommis strax efter 05.00 och fångade en vacker morgon. 

//Weekend, is there anything better? Early morning with the monster and Andy took a lovely shot of the dawn. //

Frukost och lite annat fix innan vi åkte in till stan och en tur till Elsas för att springa av Maxen. Tyvärr var det inga andra hundar på plats den första halvtimmen, men sen blev det lite lek och bus. 

//Dog park fun with Max after a quick breakfast at home.//


Så körde jag Adde till jobbet och hämtade Hansson för en loppisrunda. Tyvärr var det inte så mycket att titta på idag, blev bara 2 inköp och det ena får ni se längre ner. 

Sen blev det fika hemma hos Hansson, med tyska chokladägg och syltmunk. Vi kom helt enkelt inte på något fik som vi kunde åka till som inte låg centralt. Tar gärna emot tips i Linköping om ni har några?!

Sen hämtade vi Adde på jobbet, ett snabbpass idag. En prommis i Kungsparken och så åkte vi vidare.

//I drove Andy to work and picked upp Hansson for a Second Hand shopping tour. But there we really slim pickings today, but I did buy a few things. 

Then we had coffe ar Hanssons house and just took a break before picking Andy up from work. //

Till Söderköping! Älska Söderköping, även på vintern. Adde skulle hämta paket och vi tänkte att man kunde kombinera det med att äta sveriges godaste pizzor på Campinos! 

//We drove to Söderköping to pick up a package and eat Swedens yummiest pizza at Campinos. //


Omnomnom! Min favorit är Larsson med kyckling, räkor, champinjoner och bea. Så jävelusiskt gott! Adde och Hansson var också supernöjda med sina pizzor, helt klart värt 1 timmes enkel resväg. 

//Pizza heaven, my favorite pizza Larsson with chicken, shrimps, button mushrooms and bearnaise sauce. It might sound like a wierd pizza combo but Swedish pizzas really are very different from American pizzas. //


Sen tog vi en prommis runt Ramunderberget. Väldigt vackert! 

//Then we took a walk around Ramunder mountain. It sure is beautiful! //


Mörkret föll och det var trevligt med ett elljusspår att följa. Max var så lycklig när det fanns så mycket djurdofter och spnt att titta och nosa på. 

//Darkness fell and some lights along the path was nice. Max was a happy puppy with everything new to sniff. //


Hemma, trötta och belåtna. Mitt loppisköp, som blev perfekt till min fina Rosmarin. 

//Back home, tired and happy. One of my second hand pots that I bought today. I was searching for a squared pot for a rosemary plant I bought. //


En glad valp, trött och glad! 

//One happy puppy! Tired and content! 

Du kanske också gillar…