After work

1854

I veckan hade vi besök av en av våra kollegor som sitter i Borlänge och då passade Stödisarna (Stödfunktionerna IT, HR, Lön, BST) på att ha en gemensam AW. Vi skulle träffas på 1854 och det blev en riktigt mysig kväll men massor av skratt och god mat/dryck.

//A few pictures from our lovely AW this week at the great 1854! Love the atmosphere and the food was great! Yummy!//

IMG_0111

Jag försöker ju alltid ta något lite nytt, speciellt när det kommer till drinkar, eftersom jag tycker det är så tråkigt när man alltid tar en öl eller ett glas vin. Och just nu har jag snöat in mig lite på drinkar eller cocktail =)

IMG_0112

IMG_0113

Till fördrink tog jag en Bocca Limone med Limoncello, basilika, citron samt Prosecco. Smaskig och fruktig, riktigt fint på sommaren kan jag tänka mig.

IMG_0114

Det är en supermysig lokal och vi fick sitta i en “Chambre Séparée” med ett runt bord och det var så härligt att kunna prata med alla runt bordet istället för när man sitter på långbord och är många blir det svårt att umgås med alla samtidigt.

IMG_0115

I taket hade de en lampa som liknade en Edison Retro Spider med olika storlekar på glödlampor och jag som tycker att Edison är så fin blev väldigt förtjust i den. Tyvärr passar den inte hemma hos oss alls.

IMG_0116

Jag hade förbeställt en Hamburgare med rökt sidfläsk och mozarella som serveras med pommes och en  vitlöks- och basilikadipp. Mums! Riktigt mör och saftig köttfärs i hamburgaren, I like!

IMG_0117

Efter maten tog jag en Cocktail istället för en dessert, det fick bli en Basil & Honey Daiquiry och det kändes som att min middag hade en viss röd tråd, Basilka =)

IMG_0118

En riktigt trevlig kväll med superhärligt sällskap och precis vad vi behövde efter en jobbig Mars med semesterplanering och sommarprognoser. Mys!

Du kanske också gillar…