Weekend

Loppis, lördag och långmys

//A few pictures from a Saturday filled with second hand shopping and lots of food. //

Adde jobbar i helgen så jag fick försöka roa mig själv på dagen. Upp med Adde på morgonen och sen tog jag och M en lite lugn start på morgon efter prommis och att Adde åkt. Sen blev det frukost med en riktigt fin Latte…


En extra prommis eftersom hundögonen kom fram… men skönt väder ute så vad gjorde det. Och lite skönt att jag för första gången på över två veckor kunnat ta vår korta “vanliga” prommid, har knappt orkat att gå runt kvarteret när jag varit sjuk. 


Sen blev det sånt där tråkiga måsten, ladda tvättmaskinen och starta slowcookern med matlådor, med ett recept rekomenderat av LS på jobbet, en Kyckling- och chorizogryta som lät väldigt smaskig. Den fick helt enkelt puttra hela dagen själv. M sov som en gris. 


Hansson föreslog en loppisrunda och jag var inte sen att hoppa på. Inga fynd men vi hittade billig korv till lunch. Omnomnom! 


Vi åkte även en tur till DollarStore och Mantorp innan vi möte upp Adde efter jobbet och hade köpt med oss fika som vi åt på Elsas medan Max fick sig en spring och lektur med Harry, en Rhodesian Ridgeback. 

Vi tog en snabbis till CG och det blev en spontanmiddsgsinbjudning till Hansson och hänga med hem och grilla korv. Vi råka kanske hitta lite annat också så det blev några friterade lökringar och chili cheese också. 


Älskar våra korgar från Gekås! 

Och när man ändå har fritösen framme blev det även pommes till korven. Ja, kanske inte en speciellt varierad mat dag idag med korv både till lunch och middag. Meh, det är ju gott ju 🙂


Bruce fick hålla ställningarna. 


Och så blev det äntligen mat… 


Med Champis till dryck. En riktig nostalgi middag. 


Vi passade på att testa en ny korvsort vi hittade på Willys, Trinidad Scorpion Chili-korv, supergott och äntligen en korv som verkligen smakar starkt! Den kommer vi lugnt köpa fler gånger! Den håller vad den lovar, Bra jobbat Garant! 


Sen blev det soffhäng för hela slanten. Mycket skratt och med en riktigt bra dag bakom oss! 😉

Du kanske också gillar…