Veckans bilder

Veckans bilder – v40

Ja, den här veckan har jag varit hemma från jobbet med förkylningen från helvetet. Det började med en väldigt kraftig migrän på måndagsmorgonen som jag tänkte att jag skulle kurera och sen åka in lite senare till jobbet. Men sen bröt hela jag ihop med migrän, feber, ont i halsen, snorig så in i bomben och så en hosta som inte ville släppa. Ja… det var ju bara att stanna hemma, och tyvärr blev det hela veckan och jag fick tyvärr även skippa en Namngivningscermoni för lilla Freja (åter igen förlåt!) för att jag inte mådde bra. Och nu, söndagskväll, så är det fortfarande inte bra, men jag ska försöka ta mig till jobbet imorgon i alla fall, om jag inte har feber…

Max var ömsom glad att jag var hemma och ömsom lite irriterad, ibland fick man nedan blick när man inte orkade gå ut med honom… =(

Många timmar spenderades i sängen eller i soffan med TV och Max som sällskap. Det finns väldigt många intressanta dokumentärer på Netflix kan jag tala om =) I väldigt många varierade ämnen, ja, jag har nog sett dom alla från Hemliga Brittiska Herrgårdar till American Vandal till Dark Web. Massor med intressanta program.

Sen även om man är sjuk så måste man ta sin lilla pälsboll på promenader trots att man känner sig som att man behöver en vagn för att kunna släpa sig fram. Men det var vackert och trevligt med lite frisk luft. Jag orkade kortare promenader och njöt av att kastanjeträden ändrade färg.

Och vissa dagar sken solen, andra dagar regnade det något så fruktansvärt… Men regniga dagar är ju tråkiga att fotografera.

Vissa kvällar har det varit riktigt vackert att ta kvällsprommisar…

Max har inte lämnat min sida, han har väl känt att Matte inte mår så bra… Det är underbart att få så mycket kärlek när man är sjuk.

Ja, som sagt massor med kärlek, även om lilla monstret tuggar på snytpapper som ni ser i bakgrunden.

I söndags blev det finfrukost, första gemensamma frukosten för Adde och mig på ganska länge. Vi har jobbat om varandra, varit borta och helt enkelt inte haft ett gemensamt schema på väldigt länge. Jag har varit i Sthlm och på Öland och Adde har jobbat, varit iväg på skytte och andra saker.

I helgen passade vi även på att gå utanför dörren och äta lite asiatisk mat på Kina Thai tillsammans med Hansson. Jag har knappt ätit något i veckan så jag var grymt hungrig. Mums!

En tur till hundgården med lite lite solsken i helgen. Max fick leka med några gulliga hundar och jag frös som en gris och hostade och var förkyld. Inte helt frisk ännu, eller rättare sagt fortfarande förkyld men ingen feber, det är ju nästan friskt… ja nästan!

En brinande kväll…

Du kanske också gillar…