Food, In-laws

Hylingebanans julbord

Ikväll var vi bjudna på julbord på Hylingebanan eller Söderköpings golfklubb av Svärföräldrarna. Golfklubben är Addes “hemnabanan” och där han började med golfen en gång i tiden.

Sittningen började 17 och vi rullade in på parkeringen strax efter 16, så hann vi med en prommis med Max i snöfallet innan det var dags att äta.

Vi var superhungriga då vi inte ätit någon lunch, och då passar det ju utmärkt med Julbord.

Dekorerat hade du gjort på klubbhuset, gulligt!

Vi blev visade till bordet och fick beställa dricka.

Sen ställde vi oss i kön till Julbordet. En söt dekoration på väggen.

Det fanns en hel del att välja på, upp delat på sju olika kategorier men för min del blev det 3 (!) tallrikar. En kall med massor av härliga fiskrätter och skaldjur.

En varm med mängder av charkuterier, korvar, paj och köttbullar.

Samt en dessert-tallrik med så mycket gott som en hjortroncheesecake, äppelpaj, chokladkladdkaka, knäckpannacotta, pepparkaksmousse, ostar och gräddbollar.

Efter mycket skratt och god mat med svärföräldrarna så tackade vi för oss och rullade ut till bilarna och hemmåt. Så mysigt att träffa dem även om det alltid känns lite för kort varje gång…

Tack snälla för en supermysig kväll med gott julbord! Och vi svischade hem genom ett snöigt Östergötland, som de senaste dagarna verkligen har förvandlats till ett vinterlandskap.

Du kanske också gillar…