Adde, Food, Hansson

ToT

Det var länge sedan vi hade en ToT-kväll, dvs en Taco & Tequila-kväll, så vi passade på i helgen. En ToT-kväll brukar ju bli riktigt rolig, med god mat, det bästa sällskapet och mycket skratt.

Killarna vek kartonger som jag hittat i rummet under trappen som vi sparat och som en sporre så ställde jag fram ett par snapsar för att öka motivationen. Varsin Sour Fisk watermelon och Azuca, så goda!

Jag fick en fantastisk present av Hansson, en Sierraflaska, ni vet tequila-flaska med hatten som gjorts om till en vas av Anny på Återbrukshyttan i Bollnäs.

Så häftig! Älskar den!

Vi ställde fram maten och knäckte varsin Corona och lyssnade på Mexicans musik, någon playlist jag hittade på Spotify. Självklart var McLovin’ med och festade =)

ToT-kvällar innehåller ju också en hel de tequila =) Vi har ju 4 olika flaskor som vi varvar mellan, med varierande grad av finkelsmak =) Först blir det Sierra, sen Blanco, därefter José Cuervo och därefter den godaste Los Tres Toños. Nomnomnom!

Hansson hade även med sig en till present, wrap-hållare, som var riktigt bra! Då kan man ställa ifrån sig tacon, vilket är väldigt smidigt! Tack snälla!

En riktig helkväll! Och som vanligt riktigt riktigt trevligt! <3

Du kanske också gillar…