Adde, Food

Ett nytt jobb

För några veckor sedan firade vi att Adde fått nytt jobb, vi körde på 3 rätters och gott att dricka som sig börs när nytt jobb är på gång. Hansson var också med för att fira lite extra.

Vi började med baconrullad Chévreost till champagnen (moussernade vinet) eftersom vi åt det nyligen på Aioli och tyckte det var så gott. De var ju inte vackra att titta på men smakade väldigt smaskigt ändå.

Till förrätt blev det Pilgrimsmusslor på en bädd av sparrispuré, toppad med räkor, parmesanost och chiliolja.

Det var riktigt gott kan jag lova och ska göras fler gånger. Mums!

Till huvudrätt hade vi en medley av vilt sous vide, potatisterrin, blancherad sparris, chaminjoner och en gräddsås. De tre olika viltkötten var filé av hjort, rådjur och vildsvin.

Tyvärr hade inte terrinen stelnat tillräckligt i formen så det blev mer som en potatisgratäng men riktigt gott mes både parmesan och mozzarella i.

Till maten drack vi en Luigi Righetti Amarone della Valpolicella samt en Ca’Marrone Appassimento. Två riktigt goda flaskor vin, och Ca’Marronen var en “Grattis till nya jobbet” från Hansson, snällt!

Till efterrätt blev det en Chokladfondant med Mars-glass och marshmallow. Åh så gott, när fondanten var varm och rinnig, glassen smälte ner och det blev en härlig såsighet. Omnomnom!

Efter maten så blev det lite avec i soffan och sen gick killarna iväg och fixade med något i källaren och nån kanske eventuellt somnade i soffan, hmm… undrar vem det kan vara? ?

Max var inte sen med att hoppa upp i soffan och berätta för de andra att Matte sov. Snitch ?

Du kanske också gillar…