KFC

Tjejhelg 2018 – Porslinsresan

Den årliga Tjejhelgen gick av stapeln idag, förra året åkte vi till Öland på skördefest, men detta året blev det av naturliga skäl en lugnare helg, och en hemma helg. Efter jobbet åkte jag till Resecentrum och träffade av en slump Adde. ❤️

På Resecentrum köpte jag lite dricka och satt mig på tåget mot Södertälje.

Tyvärr fick jag sitta baklänges, blir ju väldigt lätt åksjuk men det gick bra denna gången. Utanför rullade åkermarker, skog och sjöar förbi och jag lyckades somna på tåget och min huvudvärk som jag haft hela veckan försvann. Det bådade ju gott för helgen.

I Södertälje blev jag hämtad av Grevinnan och vi rullade mot Gustavsberg och hem till Berget, base camp för helgen. Grevinnan och jag skrattade och pratade hela vägen upp och det är ju som vanligt, vi faller in i den gamla rutinen som de senaste 30 åren…

Väl framme i Vinkelboden blev det en härlig reunion med Berget och K2 och lille S. Husesyn och sånt medan maten puttrade på spisen.

Berget lagade middag och korkade upp en flaska vin. Risotto med trattisar, Manchego, Serranoskinka och Walnötsbröd. Mums!

Riktigt smaskigt och vackert!

Det bubblades massor, skrattades och diskuterades i massor. En recap så klart men också mycket annat. Vinet flödade, skratten rungade och vi hade det riktigt riktigt bra!

Efter middag blev det efterrätt en Kola- och chokladbakelse med hemmagjord Dulce de Leche med granatäpple och salt. Omnomnom!

Så härlig kväll! Vi pratade och planerade till strax efter 11. Alla gäspade ikapp och det var dags att ta kväll och vila inför morgondagens äventyr.

Nu ligger jag i storebror F säng och ska försöka somna. Trött och fylld med glädje! ❤️

Du kanske också gillar…