Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v4

Välkommen November! Årets tråkigaste och gråaste månad, yay ?

Den börjar iofs bra med min födelsedag och förhoppningsvis kan man väl hoppas att månaden fortsätter solig som de första 4 dagarna av november hittills.

Max, vår lilla knasboll! Massor med personlighet och bara så älskvärt att det är svårt att förstå hur någon skulle tycka att du var läskig. ❤️

Grått, grått, grått och åter grått. Oktober slutar grått ?

Halloween så körde jag på väldigt diskret utklädnad. Bara linser, väldigt roligt att folk inte riktigt kunde säga vad som var skillnaden, men att jag var läskig… Haha!

Trick or Treat!

Gyllene soluppgång vid jobbet. När jag kommer på morgonen är det så himla mörkt ute, så nu får man glädjas åt soluppgången på jobbet. Blir vackert ljus!

Lurre med JoJo som köpte med sig lunch till mig när jag var superstressad en dag. Snällaste!

Svärmors Paradisäppelgele och min svartvinbäsrgele åts till älgen. Men alla höll med om att Äppelgelen var mycket godare, och ingen hade testat tidigare. Helt klart en hitt!

En Skänk till salu, kom med huset men den passar tyvärr inte längre in hemma hos oss. Men den ska få bo hos någon som letat efter en liknande skänk länge. Det känns bra!

Fläskfilé black & white med rostad potatis med RTM-boysen. Jojo går på pappaledighet och det ska ju firad eller sörjas. Vem ska brygga kaffe till mig på morgonen nu? ?

Och sen var det ju min födelsedag och dags gör paket…. efter paketkaoset såg sängen ut som en sopptipp. Adde hade köpt allt som var på min lista, haha… Snällaste, finaste Adde! ❤️

Du kanske också gillar…