Adde, Design

Consid Norrköping

I helgen var vi som sagt på Addes jobb. Han jobbar på Consid och sitter på kontoret i Norrköping som ligger väldigt trevligt vid Strömmen med utsikt mot Strykbrädan. Hela kontoret är inrett som en drömlägenhet i New York och jag skulle kunna flytta in när som helst. Ska vi ta oss en titt?

Lounge och bakom glasväggarna finns det arbetsplatser.

Andra sidan av loungen som tidigare var köket men de har nyligen skaffat större lokal/renoverat och flyttat köket en trappa upp. Så mysigt! Jag skulle vilja inreda vårt hem precis som nedan… Det är precis min stil med alla härliga detaljer. Älsk på Petite Friture Vertigo taklampan över köksön också. Älsk!

Utsikten mot Strömmen man skymtar Arbetets Museum och  Strykbrädan.

 

Bomullsspinneriet och Värmekyrkan. Längst ner till höger i bild ligger Enoteket. Älskar Industrilandskapet. Nån helg ska vi ta oss hit och bara fota en massa. Jag älskar denna typ av miljö och man kan nog få till väldigt många härliga både svartvita motiv samt många härliga detaljbilder.

Åt andra sidan ser man mer gamla industrilokaler som berättar om att hela stället tidigare varit fabrikslokalerna som byggde Norrköping en gång i tiden.

Vackra detaljer i hallen. Älskar klädhängarna på väggen, men jag hittar tyvärr inga liknande på nätet, jag vet att jag har sett dem nån stans, men hittar dem inte längre. Någon som vet var dessa finns?

Vackra detaljer… Så enkelt men väldigt effektfullt.

Köket, vackert och elegant. Jag skulle kunna bara ta en bild av detta till närmaste köksföretag och säga, jag vill ha detta!

Utsikten från Köket, ut mot konsultarbetsplatser och lounge-området på övervårningen. Härliga marmorbord i köket.

Ge mig dessa betongkrukor och burkar! Så snygga och passar perfekt till accaia-skålarna/faten! Snygg kontrast med det hårda från betongen med det mjuka träfärgade.

Ett av mötesrummen. Inspirerande miljö!

Och bra för att göra mig liiiite mer avis så har dom Ljuskronan 2097 från Flos i hela lokalen. SUCK så snyggt!

En slående utsikt från balkongen. Trots den gråa dagen kan man se det vackra i Industrilandskapet och fotografen i mig skriker över att få ta med mig kameran och bara knäppa av bilder. Förhoppningsvis snart!

Ett litet besök på vad jag skulle kunna tycka är Sveriges snyggaste företag, Consid!

Du kanske också gillar…