På ren tur så gick jag in på EFIT-sidan nu för att kolla när nästa EFIT-dag var, och det var ju visst idag ?

Så, det är ju bara att köra igång! ?

05.45: Vi stängde av larmet imorse vid 04.30 och sov en extra timme istället. Båda lite trötta idag, jag var ju ute med jobbet igår och Adde var iväg i Örebro på jobb. Men nu är vi vakna och igång och jag började dagen med att fixa frukost och packa väskan och eftersom jag hade lite tid över så öppnade jag min adventskalender. Sen gosade jag lite extra med M.

06.58: Väntar på bussen.

07.42: På jobbet och tar första koppen kaffe, datorn startad och dags att sätta igång.

08.47: Sunshine! Dags för frukost och vi tar gemensam frukost tillsammans med våra kollegor från Borås och Borlänge som varit här sen i måndags. Det är väldigt roligt när hela avdelningen är samlad.

09.23: Vi delar upp oss och jobbar lite… skönt med miljöombyte.

10.49: Nu möte…

12.11 Lunch – Biff Stroganoff i matlådan.

13.27: Måste bli snällare!

14.48: Dags att åka hemåt, dagen blir lite kortare idag men jag känner att tidigare dagar har varit långa så istället för att börja något nytt så tar vi nya tag imorgon.

15.59: På prommis med Max. Solnedgång och -4 grader. Kallt som stryk, måste vara så fuktigt att det känns som minus 20. Men det är ju härligt med dessa vackra vyer.

16.29: Gosdax med Max

17.58: Äntligen får man dricka julmust och Hammars är helt klart godast ever!

18.32: Middag.

14 thoughts on “EFIT 2018.12.05

  1. Åh, det här är ju första gången på hur länge som helst som jag kan komma in på din blogg! Har alltid fått någon sorts varning om att det funnits något som min brandvägg/virusskydd inte gillade. Så glad jag blev nu!

    Visst blir man glad av solen, även om det också blir kallare. För övrigt blev jag himla hungrig av dina foton. Tror att jag måste få i mig lite lunch.

  2. Vilken vacker Max! Visst var det mysigt med lite sol för en gångs skull. Tror det gällde hela landet faktiskt. Tack för titten på din dag som började förskräckligt tidigt tycker en pensionär! Trevlig andra advent

  3. Pingback: Veckans bilder 2018 – v49 – Karoleen

Comments are closed.