Testagram

Fredagsboxen

Strax innan jul hämtade jag ut en Fredagsbox från Testagram. Boxen innehåller allt man kan behöva för fredagsmyset. Förra Fredagsboxen var en väldigt “typisk” samling med fredagsmys. Men denna är faktiskt inte lika stereotypisk.

Lite fredagsmellis på eftermiddagen innan middagen står på bordet, Cheez Dippers från “den leende kon” (La vache qui rie) och Fazers Berry Rye Crackers.

Snabblagat Medelhavs ris från Uncle Bens till middagen som serveras med ett alkolholfritt mousserande vin från Jacobs Creek eller alkoholfri Heineken. Och till det behövs kanske Curry Spice Ketchup från Hela? Och om man slabbar så behöver man söta Hjortservetter från Duni.

Till kvällsmys blir det snacks från Gårdschips Quinoa-snacks, Piri piri-smak och godis, Mullsjö gräddkola, Sura kastanjer, Haribo Guldbjörnar, Chokskalle och Nick’s chokladkaka. Till blir det läsk, Pepsi Max och Zingo.

Det blir alltså en helkväll med god mat och härliga smaker. Dock kanske inte så många nya smaker eller varor som man inte själv redan har köpt. Men som jag tidigare sagt är det kanske mina förväntningar som är fel. Tyvärr blir detta min sista fredagsbox, jag är tyvärr inte överimponerad av temaboxarna. De passar nog någon som är mer intresserad av att få fredagsmyset levererat än att få testa nyheter.

Du kanske också gillar…