Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v27

Mitt i sommaren, Juli redan och vi försöker njuta av sommaren trots att vi fortfarande jobbar, har ju 5 veckor till semestern så det är en del tid kvar tills vilan kommer.

Vissa dagar är sommaren extra vacker, som eftermiddagen vi njöt av en fika hos grannarna… Lite ovant att se vårt hus från detta hållet och det gör också att man peppas lite för att se till att bli klara med dräneringens eftergifter så att även grannarna har bättre utsikt. Många jordhögar som ska bort, och rabatter som ska byggas.

Omnomnom! Hemmagjort fika hos grannarna, så himla smaskiga kakor!

Det har regnat en hel del den senaste tiden och det är bra så kanske vi slipper bränderna som härjade förra året. Men samtidigt är det kanske inte riktigt kul att regnet kommer när jag är på väg hem…

I fredags firade vi Aleez stundande semester på Kina Thai i Tornby. God mat och trevliga kollegor, ibland behöver man ju bara komma ifrån kontoret och njuta av något annat! Passade även på att ta Monstaa till jobbet så att Cabe fick åka storbil =) Lycka är bara förnamnet, som ni kanske har sett på Insta, hahaha!

Vi hade Datenight på Von Duvfa och jag drack en riktigt god alkofri cider med rosé-karaktär från Somersby. Supergod till skaldjuren.

Prommis med M, en dag när jag trodde att det var EFIT. Tidigt var det också, men det visade sig att det var ju inte EFIT utan dag efter… Suck =)

Huset ser så annorlunda när vi har grus runt grunden men det är så svårt att “inreda” runt huset, jag har en bild i huvudet men får inte riktigt till det. Men det kommer. Vi ska ju dra om en gångväg och kanske lägga grus i den där jordiga triangeln. Men det får vi ta på semestern. Sen ska ju taket bytas på sikt också annars börjar det bli klart med de stora ändringarna kring huset, sen är det ju massor med staketet, trädgården och uppfarten men huset börjar ju bli klart iaf =) Det är ju alltid något =)

 

Du kanske också gillar…