Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v28

Ytterligare en sommarvecka har passerat och ytterligare en kollega, Cabe som går på semester. Jag håller ställningarna på jobbet ett tag till så det går lugnt till ?

Maxens sovsätt är ibland väldigt roligt och ibland lyckats man fånga det på bild. Här ligger han mellan mig och Adde och toksover. Knasboll!

Nachotallrik till middag, det kan vara bland det godaste som finns ibland och jag vill gärna ha mängder med créme fraiche till. Omnomnom!

Metallica på Ullevi! Älsk på den som ni läst i ett tidigare inlägg.

Kaffe har hjälpt mig genom veckan på jobbet. Många många stora koppar med mjölk.

I fredags tog Cabe och jag lunch på La Fontana, kebabtallrik dagen till ära, sista dagen innan semester och den var riktigt god, mycket sås! Mums!

Hej Matte! ? Jag är här… Vift vift med svansen.

Resten av dagarna var det matlåda framför datorn på lunchen. Tur att man har jobb att sysselsätta sig med ?

Glass till eftermiddagsfikat hann vi också med i fredags, att Brödernas har kulglass är farligt!

Efter jobbet i fredags passade jag på att åka via Tornby. När jag skulle kliva ur bilen öppnade sig himlen och det vart hällregn utan dess like. Så jag satt snällt kvar i bilen och bara väntade…

Lilla gos, gillar att ligga i husses knä och få kel…

Roade mig med att städa lite i “The Warehouse” där vi förvarar allt mellan himmel och jord, julsaker, MC-hjälm, tavlor som ej hängts upp, dammsugarmunstycken osv Det har blivit lite av en dumpningsställe på sistonde då vi försökt att bli av med saker i renoveringarna spårproblem ute och på entrévåningen men nu fick det vara nog.

Ja, inte perfekt, inte sorterat på något sätt men iaf bättre. Inget på golvet och bordsyta när det behövs. Det enda som står på bordet är sånt som är tomt och används till att skapa förvaringslådor. Känns bra!

Sen om Hansson förbi på söndagseftermiddagen med en present till Adde. En hel nätbrynja att använda när vi slaktar, så att vi inte ska hugga oss själva i kroppen ? Tack Hansson ?

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. säger:

    Åhhh tacos!!! Nu retade du min taconerv regält!!!! Bland den godaste rätt jag vet, passar utmärkt på fredagar liksom. Toksova var en fin förklaring, det ska jag ta med mig när någon av mina fyrbenta slumrat på. Trevlig hel ?

    1. Karoleen säger:

      Ja du, älskar tacos också! Bästa maten eftersom de går att variera i oändlighet! Alltid gott! Haha, yupp, det är liksom självförklarande med toksover =)

Kommentarer är stängda.