Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v46

Dimma så långt ögat kan nå, dimma överallt…. Väntar på bussen i mörkret och försöker se genom dimman. Sen när det blev ljust fortsatte dimman och det var så pass dimmigt så att vi inte kunde se grannhuset. Det var länge sedan det hände…

Jobbade hemma hos PP en dag i veckan. Vi jobbade på en excelfil som sköter en ganska stor del av vår uppföljning. Skönt att kunna fokusera och jobba ostört ibland! VI åkte iväg och köpte Sushi på Mings Express och tog med oss hem för lunch. Riktigt gott med sushi!

Och Ludde var med och jobbade en del. Lilla sötkorven, tänk att jag var med och hämtade den lilla sötnosen för typish 18 månader sedan…

Tomt på bussen, bara jag och chauffören ett par gånger i veckan numera.

Dags för Spruta #7, mer än halvvägs nu… Hejja hejja… snart är upptrappningsperioden slut och jag kommer ta sprutorna lite mer sällan. Har gått väldigt smärtfritt tycker jag… =)

Skrivbordar (äter lunch vid skrivbordet) när det känns lite väl stressigt på jobbet. Back-to-back-möten hela förmiddagen och sen efter lunch skulle allt annat hinnas med, så det fick bli en skrivbordslunch. Asiatisk buffé från Chili Lime, delar oftast upp maten jag köper på två dagar och det blir fullt tillräckligt!

Ibland ser han väldigt butter ut hunden… Men så är det väl när det regnar ute och man inte blir utsläppt för att leka i trädgården. Då får man vara lite butter….

Princesstårta på CG när vi var och handlade. Inte alls dumt att få fika lite när man handlar. Det borde hända oftare =)

Vattenlåset  på handfatet i badrummet har gett upp, men det har ju stått pall (som ni ser på rosten/avlagringar) sen början av 60-talet. Vi fick ta en tur till Bauhaus och köpa nytt vattenlås alternativt nytt handfat. Men vi testar nytt vattenlås först, så får vi lite mer tid att hitta ett nytt handfat.

Solnedgång över Linköping.

Vi var och handlade en av mina födelsedagspresenter, IceBug-skor! Yay! Nu ska jag inte halka och ramla när jag går till och från bussen och ute på prommis med busen!

En kväll blev det pizza på Pomodoro. Helt ok pizza men inte alls lika god som tidigare, undrar om de har ändrat receptet på tomatsåsen eller har skaffat andra ingredienser. Tidigare var pizzan riktigt bra, men nu är vi tveksamma till att vi kommer återkomma. Jag brukar ta en Chalom med bea, bra kombo av ingredienser, skinka, champinjoner (måste vara färska), räkor och bea. Mumsigt (oftast)!

Det var denna vecka det… mycket som har hänt, mycket jobb och extremt mycket möten och en del har ni ju sett i andra inlägg… =)

Du kanske också gillar…