Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v2

Årets första arbetsvecka och det är en fyradagarsvecka, skönt med mjukstart. Börjar med bättre mathållning också och då blir det mycket matlagning och fokus på mat. Första frukosten på jobbet, yoghurt/fil, cornflakes och banan. Bra och enkelt.

Lillbus var riktigt trött efter första dagen i hundgården på flera veckor. Så många intryck ❤️

Fredagens middag skulle vara vitlöks- och chiliräkor men räkorna hade inte hunnit tina, så det fick bli något annat. Så åt vi räkorna till lunch på lördagen innan turen till Stockholm och Uppsala. Så himla gott med vitlöksbrödet att doppa i “safterna”.

Migrän varje dag denna veckan, tabletterna hjälper men det känns inte kul att må illa hela dagarna. Men en espresso eller två i kombination med Imigran, panodil och Ipren så mår man i alla fall 25% människa.

Lilla hjärtat håller matte sällskap när husse är nere i källaren och grejar.

Fullmåne och trots att det är mörkt så känns det som att det går åt rätt håll. Håller humöret uppe ?

Spenatstuvning, och 2 kg fryst spenat senare så blir det väldigt mumsigt. Med korvslantar och hårdkokt ägg. Mumsigt!

Åh, favoriten just nu. Runda Björn knäcke med kaviar och ägg. Såååå gott och bästa helgfrukosten.

Spelar “När då då?” med mamma och pappa, spelade tre gånger så då vi vunnit en gång var och Adde och jag vann tillslut sista omgången, Match! Kul spel som är svårare än man tror.

Mamma lagade nudlar med räkor och grönsaker och så vårrullar. Mumsigt!

Söndagens långresa med en helt magisk solnedgång och vi fick njuta av det länge. Solsken har vi inte riktigt fått så mycket av i år men lite soltankning i söndags i alla fall.

Du kanske också gillar…