Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – V5

Började veckan med att åka bil till jobbet, blev två dagar med bil i veckan. Och vissa mornar ser man hur gryningen börjar ljusna vid horisonten… det är vackert, ack så vackert!

Pepparstek! Så farligt gott! Och fint också, inte alls tokigt en måndagskväll. Nomnomnom!

Både sol och regn har veckans bjudit på. Och blåst och stillhet. Här en liten spricka i molnen…

I atriumet utanför kontoret har det dekorerats med en massa ord och ledningar. En plats att umgås, jobba och vara. Super!

Fredagslunch med Cabe och PP på P2! Yakuniku med bästa sällskapet. Hade även långlunch med Cabe och Hansson dagen innan. Men det blev det ingen bild på! Ibland blir det akeivbordslunch och ibland blir det 1,5 timmes lunch med de bästa. Ja, variation förnöjer ?

Promenad på landet… gillar att vägen slingrar sig bot och trots att man vet vad som ligger där borta kan man drömma sig bort. The road not taken… liksom!

Grått, grått, grått och efter en stund mitt i trädgårdsarbetet började det spöregna och det blev extremt blött!

Och så en annan promenad är det något soldis och världen ser helt annorlunda ut.

Har man en del “skog” så måste man ta vara på den och nu har vi kapat upp nästan allt. Har ett stort träd kvar. Är nog samma mängd som nedan kvar, detta är flera “små träd” och blir ca 1,5 kubik. Nu är detta staplat för att torka och det känns bra i själen att vi inte bara låter saker att förgås men samtidigt så finns det mycket kvar.

Snödroppar i trädgården redan?

Hansson messade med en bild att Netto (som håller på att stänga ner) har 50% på Max favoritpinnar, som ölkorv för hundar i olika smaker. M får ett par om dagen så de har rykande åtgång. Snällaste Hansson erbjuder sig att åka tillbaka för att köpa upp alla de har, det blev 291!!!! stycken. Kassören tyckte inte Hansson var riktigt klok ? Bästaste Hansson! Och snacka om att M blir överlycklig, sen att Hansson satt sig och sorterat pinnarna i olika påsar, så kan man ju också spendera söndagsförmiddagen ?? Photo cred: Hansson

Livets dryck… nu går kaffemaskinen varm hemma. Mycket Espresso och Cappuccino.

Lillsötisen! Så himla gullig!

Tvättar bilen, med Adde och Hansson. Stoff shoff shoff sen tog vi en vända på DollarStore men hittar inget kul. Trist!

Söndagsmiddag med Adde och Hansson på Max. Pommes är en gudagåva och även om man försöker äta nyttigt, så får man äta pommes och hamburgare nån gång ibland.

Följa John…. Adde kör “Follow me”-car men det hann komma en bil mellan.

Vi lämnar in bilen för att försöka få dessa lampor släckta. Det är tydligen glödstiften som behöver ersättas. Men ska bli skönt att få detta fixade.

Du kanske också gillar…