Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v11

Inte många bilder denna vecka, jag vet inte om det är p.g.a. Corona-utbrottet eller om vi helt enkelt inte gjort så mycket. Jag tror det lite av båda, men det känns som att det här med Corona är lite av en föraning om vad som komma skall….

Folk har blivit lite knasiga och förklara för mig varför alla bunkrar toapapper? Jag tror att det är för att man helt enkelt vill Nöjesskita in i det sista men jag kan ju ha fel =)

En regnig kväll innan hysterin bröt ut så var Adde iväg sent och jag hämtade honom i Vikingstad med bilen. Inte så mycket att se i Vikingstad men stationshuset som numera är café och bostäder är ändå ganska fint.

Veckan har kantats av mycket regn, i alla fall i veckodagarna och en av dagarna så blev det buss hem och det innebär att jag var dyngsur när jag kom hem och sen blev jag ännu mer dyngsur när jag gick med M. Men jag ska inte klaga, jag kom i alla fall iväg på en promenad med hunden, det kunde ha varit värre….

Adde köpte med sig sushi hem en kväll, vi testade ShinNori som vi har hört så mycket gott om. Jag tror det kan ha varit det godaste jag ätit! Så jäkla bra lax, nästa mjuk och len. Älskar det! Så prova ShinNori, det är inte så mycket dyrare än andra ställen, men ack så mycket godare!

Solljuset genom fönstret är så fint, men det är ju svårt att fånga på bild…. Men ni kan ju låtsas att ni ser hur varmt och gyllene det ser ut och försöka ignorera att vi inte satt upp lister ännu…. strunt i det =)

Sen kom det minusgrader lagom till helgen och det blev lite kallt i köket. Men vad gör det, vi skulle ändå vara ute hela dagen….

Adde klättrade i träd och jonglerade motorsågar… eller så var det inte riktigt så dramatiskt…. 😉 Men är väldigt imponerad av Adde som bara gör saker utan att någon har “lärt” honom hur man gör, han lär sig själv och det går galant!

Lyxlunch! Ja, för det är svårt att slå varmkorv med bröd. Nomnomnom! Buljongen är kryddad med lagerblad och lök!

En snabb veckans bilder, men det finns några bilder som jag tänkte visa i ett annat inlägg lite längre fram. Men vi får se när det kommer upp, i dessa tider vet man inte riktigt vad som kommer hända.

Ta hand om er!

Du kanske också gillar…