Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v13

Corona v2 och fortsatt hemma-isolering-ish. Det går fortare när man jobbar hemma tycker jag, får mycket mer gjort på jobbet och så även på hemmafronten. Det är hemska tvättberget som gäckat mig är borta, så skönt att bara kunna slå igång tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin eller sous vide medan man jobbar!

Bullen ligger på husses plats i soffan när vi är nere och jobbar. Vi hittar honom oftast här när man kommer upp. Sötnosen!

Torkning av kaffesump i solskenet, så man kan spara på kaffekostnaden ? Haha, nej då, vi har torkat det för framtida rabatter och odlingar. Bra för att hålla bort ohyra samt bra växtkraft.

Hemmakontoret. Fler skärmar än på jobbet ??? Och det kanske viktigaste man kan ha på ett hemmakontor en stor bruk med Max-godis! Adde har ett liknande set-up mittemot mig.

Take-Away pommes från BK. Vi var till AllergiCentrum för astma-kontroll och sen Apoteket och fixade medicin. Astman var sämre än tidigare och det innebär att jag behöver dubbla medicineringen och hoppas att det tar bättre. Förhoppningsvis bli jag bättre och slipper sluta med Allergisprutorna och slipper Corona. Men men, det tar vi när det kommer.

Mys med Max under lunchen, det är det som är fördelarna med hemmajobb tycker jag. Man kan vara mer närvarande och tillsammans med de man älskar. Bus är så nöjd att ha oss hemma.

Vi lägger pussel på kvällarna och ibland tycker M vi är sjukt tråkiga och sätter sig mella mig och bordet så att jag inte kommer åt. En typ av Silent Protest ?

Kontorshunden ligger under skrivborden och ibland så är jag orolig att han ska somna med huvudet på någon av förgreningsdosorna, råka dregla och så en stöt eller förstöra all datorutrustning. Men men, han är i alla fall söt ?

Vi öppnar fönstret på morgonen när vi vaknar för att få in lite frisk luft, ute är det nollgradigt och det blir snabbt kallt men det är vackert med speglingarna i fönstret. Garaget skymmer mer utsikt, dumma garage ?

Och när fönstret är öppet kan man vinda och spana ut på sin “kulle” myskillen!

Första Tête-à-tête köpet för i år. Så vackra och perfekta att trycka ner i jorden när de blommat klart, blir njutning inne och sen för kommande år.

Husvisning med Hansson i utkanten av byn. Kanske maybe ett gigantiskt stort NEJ på detta huset men otroligt gulligt trots fuktproblemen.

Utomhuslunch i nya loungemöbeln, solen värmer på fint! Och denna dag, fredagen så får man efterrätt, Nomnomnom, After Eight mousse.

Jo, men, så, att… 10%-are och McD-frulle med Hansson. Och ja, vad ska man säga…

En sallad med räkor, avokado och ägg. Grymt gott!

Busen njuter av nya soffan tillsammans med husse.

Snö! Star-uaur nummer typ 4…. Snö!

Köpte en loungemöbel via FB, visade sig finnas nästgårds och hämtades lätt med släpkärran en kväll. Ska bli så skönt att sitta här på kvällarna… men den ska få flytta till altanen när den är klar.

Adde är uppe och klättar i träd igen. Vi ska ta ner en asp i kullen. Men den är väldigt hög.

Älskade trädgården. Vårt Eknäs…

Många dagar med sol som vi har suttit ute och njutit. Max älskar det!

Kvällsdrink i solnedgången, i mars! Mys!

Vår lilla ståtliga hund!

Både kallt och varmt i veckan, galet vad upp och ner det har gått i veckan.

Många bilder i veckans bilder, kul för en gångs skull att ha lite mer att visa ? Ha en trevlig nu vecka ❤️

Du kanske också gillar…