Adde, Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v24

Corona-isolering vecka nummer 12 och det rullar vidare men denna vecka har det varit helt fantastiskt väder. Jag har njutit av några timmar i solen varje dag, då himla skönt!

Grilla har vi gjort även i veckan. Och det är svårt att slå, grillad kycklingfilé och grillad majs =) Mums!

Fått beställning från MatSmart och det är massor bra saker som vi ska ha i sommar! Älsk på MatSmart!

Min termosflaska från Glacial är min ständiga följeslagare. Visst den är dyr som stryk men den håller vattnet väldigt kallt i nästan 24 timmar. Det är bra gjort!

Bullen fortsätter att vara måttligt road av att jag fotar honom, men ibland är han ju bara för söt…. Mongohund!

Syrenen blommar i trädgården och de är så fina. Tyvärr har andra syrenbusken inte fått några blommor i år, men vi beskar den ganska hårt i höstas för att den behövde lite nystart. Men den vita blommar på och är väldigt fin.

Fotar många gångar/stigar just nu. Det är något väldigt spännande med en bild där man inte ser slutdestinationen…

Grill, grill, grill…. Gasolgrillen går varm och jag är så tacksam att vi har den och använder den ofta!

Mellis – äggstomp med Finn Crisp till och med Adde är tokig i den =)

Ja, syrener är vackra! =)

Hittade en Mangoläsk som gått åt väldigt fort här hemma. Väldigt god och läskande, fungerar väldigt bra att göra isglass på också. Med mycket is så klart, Ismaskinen får jobba i sommar =)

Många möten blir det, och ibland får Adde och jag dela på oss då vi pratar i mun på varandras möten. Så ibland sätter jag mig i vardagsrummet och myser med Bullen istället.

Max la sig nere hos oss en dag i veckan, han gör de väldigt sällan, men ibland är han väldigt trött och då vill han att vi vaktar. Lilla sötnosen, sover som en stock. Men som sagt händer det tyvärr väldigt sällan. Det är som att sängen i källaren inte är lika bra som den han har uppe, på bron eller i hundgården. Jovisst vet ni han har 4! sängar som finns på lite olika ställen i huset, förutom då gästsängen som han gjort sin egen och soffan då 😉 Han är inte alls bortskämd.

Som sagt, han är inte alls bortskämd! 😉 Lilla prinsen på sin tron med matts filt som huvudkudde =)

Lax, sparris och citronpasta till lunch någon dag. Så himla gott!

Haha… lilla exorcist vovven! Här vill Max gå ohc lägga sig, han tycker att det är natt och vi är alldeles för tråkiga som vill sitta i soffan och titta på tv på kvällen. Klockan är säkert 20! =)

Mangoläsken som sagt! Mums!

Börjat lyssna på Sofie Sarenbrants nyaste Mytomanen. Och är strax klar med den, spännande!

Adde var på jobb med Eckes Trädtjänst i helgen och här ser ni resultatet från en av beskärningen. Tidigare gick det grenar fram till huset och det ville inte kunden. Adde ska ev ta ner trädet, men kunden har inte bestämt sig om detta blir bra också. Det får en telefonledning där vilket gör det lite svårare att behålla trädet.

Du kanske också gillar…