After work

AW på Takterrassen

Idag åkte jag in till stan för en AW tillsammans med mina fina kollegor på Takterrassen på Mjärdevi Center. Vi som hyr kontorslokal i skrapan har tillgång till terrassen och vi har ätit otaliga luncher här uppe. Men idag var det dags för en AW, för att fira in sommaren och innan alla går på semester.

Trots att det var grått och trist på dagen öppnade det upp sig när det var dags att rulla in mot stan. Solen sken och det var lagom varmt. Fick skjuts in av Adde, han är alltid så snäll! <3

Det kändes helt knasigt att vara “tillbaka” om än tillfälligt på jobbet. Det såg likadant ut, men det kändes märkligt. Det var nästan 3 månader sedan jag var på jobbet senast, och jag har saknat min arbetsplats men framför allt mina kollegor. Men ikväll skulle jag i alla fall få träffa dem och njuta av en riktigt härlig sommarkväll.

Anledningen till att jag kände att det var ett alternativ att komma på Sommaravslutningen var helt enkelt att vi skulle vara utomhus på Takterrassen. Det är en fantastisk utsikt över södra delen av Linköping, Lambohov, Mjärdevi och en bit bort ser man även Slaka och Slaka Kyrka (Rosa kyrkan). Om man skulle kunna örn-titta långt bort så bor vi ungefär där huset slutar men ca 2 mil bort =)

Vi var 10 st och dukade upp ett långbord i solskenet. Handlingsansvariga PP och Cabe hade köpt mat och dryck och slagit på stort med massor av godsaker.

En riktigt härlig cider i solskenet medan, Grillmästarn tillika IT-Chefen fixade käket. Musiken ljöd över terrassen, skratten klingade och det kändes som världens sommarkväll.

Snacks! Nomnom!

Massor med gott, bla Fläskytterfilé och grönsallad.

Grillade grönsaker med majs, paprika, champinjoner och vårlök.

Kolla bara så mycket gott!

När vi ätit upp, satte vi oss och pratade om gamla kollegor, våra gamla anekdoter och bara allmänt roligheter. Jag skratta så mycket att jag hade ont i magen efter ett tag, flera av oss har ju själva suttit en sväng som Handläggare och har historier som är så roliga att det är galet.

Solen sken, kvällen var varm, drycken var kall, energin var hög och sällskapet var superroligt. Vi satt kvar länge och vid 21.30 gick den tappra skaran ner för att det började bli kallt och det var ju trots allt “en dag imorgon också” 😉

Adde kom och hämtade mig och vi åkte hemåt mot en rosaskimrande himmel. En rolig kväll men mycket skratt som känns som var ett perfekt slut på denna våren och början av sommaren. Och med planen att köra ytterligare en kväll uppe på Terrassen innan vi avslutar sommaren och välkomnar hösten.

Tack för alla skratten! <3

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] Mörtlösa. Vi passade även på att gå till DollarStore och sen avslutade vi med middag på Max. AW med jobbet på Taket! Så jävla underbart! Rädisorna växer så det knakar. Nytt galler till […]

Kommentarer är stängda.