Blog, Kujira, Photography

Fem en fredag v38: Kontraster

Fredag igen, ytterligare en vecka har rusat förbi. Det går såå fort, men det säger man väl alltid. Jag har insett att jag kommit upp i den åldern där jag tycker allt går så himla fort. Jag trodde inte riktigt på det innan… Men det är sant… sant med sorgligt! Men på Fredag är det som vanligt Fem en Fredag hos ElisaMatilda.

Maxen i den nya bilen. Ingen bur i den ännu, men vi försöker se om M kanske kan tänka sig att ligga i baksätet istället för skuffen.

Vad är det dummaste respektive smartaste du gjort den här veckan? Hmmm… dummaste är nog att jag har på något sätt lyckats få en dragning i skuldran som gör ont när jag andas och sträcker på mig. Det bådar inte så gott för helgens Takarbete men jag får bita ihop. Smartaste är att jag istället för att åka till Systemet i stan så har jag beställt varor till byns Handlare tillika Systemombud och hämtade där istället. Väldigt mycket smidigare!

Kärran som halvfull

Vad är det bästa respektive värsta du ätit under veckan? Värsta som i äckligt? Jag har inte för vana att äta äckliga saker ? Nej men allvarligt, det tråkigaste jag ätit i veckan är nog Fiskpinnar och pulvermos. Det är väl ingen gourmetmat egentligen, men snabbt när man behöver. Bästa är nog en Kebabtallrik på Andreas gatukök med Adde och Hansson efter vi dumpade en släpkärra med takspont. Sen åt vi tårta hos Hansson! Man måste ju äta tårta vid köp av ny bil, och vi har ju köpt bil alla tre! Men mer om det en annan gång. Och Sushi från Kina Thai, omg så gott!

Stans bästa kebabtallrik på Andreas Gatukök – men då är det kebabremsor och inte läskig giros.

När under veckan var du gladast och när var du mest ledsen? Gladast var i onsdags när jag fick en riktigt uppenbarelse efter en bok jag läst och jag känner att jag är på rätt väg. Det var länge sedan jag kände att jag var så rätt. Mest ledsen blev jag när jag insåg att min arm börjat göra ont igen, och det innebär nog att jag tyvärr inte kommer slippa karpaltunneloperation i framtiden.

Nya bilen – Kujira

Vad fanns för mycket respektive för lite av under veckan? För lite måste vara träning, friskluft och sömn. För mycket är nog ”dålig mat” dvs inte speciellt nyttig mat utan många Quick-fixes. Snabbmat och snabbluncher blir inte så mycket lagad mat.

Vad ser du fram emot under nästa vecka, och vad bävar du för? Att taket är lite mer klart efter helgens arbete och att det är Princesstårtans vecka 😉 Hahaha, nej, det kanske inte är så mycket att se fram emot. Jag bävar för att höstvädret kommer tidigare än vad vi vill. Jag vill ha en varm och torr höst =)

Bilköpartårta – det är sen gammalt! =)

Du kanske också gillar…

9 kommentarer

 1. Den där sushitallriken gör mig väldigt hungrig! Trevlig helg!

  1. Karoleen säger:

   Mycket god! =)

 2. årets första sushi åt jag i går, dragning i skuldran låter inget vidare, ta det lugnt.

 3. ny bil och nytt tak låter väldigt trevligt vilket som!

 4. Kul med ny bil! Vi står också i begrepp att uppgradera oss på den fronten så vi ska provköra i helgen.

 5. Kul att läsa dina svar! Jag bävade inte för någonting i mitt inlägg, men jo, jag bävar nog lite för sämre väder.
  Trevlig fredag!

 6. Paula Merio säger:

  Min mamma skulle alltid bjuda på bakelse på stan när vi handlat kläder, det kallades att “krympa kläder”, Man får ju hitta på orsaker att få smaka gottis.
  Grattis till nya bilen, trevlig helg

 7. […] Boklysten, Klimakteriehäxan, Hannele, Anette, Susanne, Hanna, Ingrid, Marit, Anna, Susie, Karoleen, Birgit, […]

 8. […] Mrs Calloway, Boklysten, Klimakteriehäxan, Hannele, Anette, Susanne, Hanna, Ingrid, Marit, Anna, Karoleen, Bokdamen, Nicklas, Karoleen, Helen, Efwa, Robert, Anki, […]

Kommentarer är stängda.