Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v49

Skönaste sovställningen på kvällen är att ligga på rygg mellan husses ben. Sen att matte fotar är inte lika populärt!
Adde fick en Adventskalender av mig i veckan, en Wera-verktygskalender som jag hittade på CoolStuff! Han har verktyg från tyska Wera sen tidigare som han gillar så denna blev ju guld!
När det är december får man äta så många lussebullar man vill. Det är sen gammalt, och vi har slagit fasta på det ? Glögg, samffransbröd av olika slag! Mums!
Och för att vi är ändå lite nyttiga, så blir det fruktsallad också. En antioxidant-sallad med kiwi och blåbär. Vill jag äta detta varje dag, ja tack! Så jävla gott!
Husse tog ett nytt långvarv med Bullen i helgen, en mil och bullen var lite trött ? Sov i soffan hela kvällen! Och sen sov han hela natten och sen halva dagen… knashund!
Högrevsburgare – hemmagjorda burgare med cheddarost, jalapeñodressing, sallad och rödlök. Godare blir det inte!
Mycket mat den här veckan, eller i alla fall, inte många andra bilder… Andra advent och köttbullsmacka stog det på meny. Mums!
Var i stamning fixade några ärenden i lördags, bl.a. pakethämtning i Vikingstad. Och då passade jag på och köpte betongtomtar som jag sett på FB. Supersöta och blev perfekta på trappen tillsammans med några lyktor. Mys!

Sen har det blivit däckbyte på bil nummer två och tre i veckan, men också lite annat fix i trädgården och hemmavid. Mycket att göra men också mycket jobb, det går i ett här hemma men det är ju så det är ibland.

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. säger:

    Tankeläsningsförmåga skulle jag inte vilja ha. Fy så otäckt!
    Ha en fin Luciadag i morgon!
    /Ingrid

    1. Karoleen säger:

      Tycker du? Ja kanske lite, men man måste ju kunna stänga av och sätta på det. För jag tänker att jag vill ju inte veta allt som folk tänker utan bara i vissa situationer.

Kommentarer är stängda.