EFIT

EFIT 2021-01-22

God morgon! Vaknade vid 2 inatt av migrän och gick upp för att ta tabletter och kunde somna om som tur är. Vaknade upp strax efter sex och migränen var borta, yay! Tyvärr finns dock känningarna kvar så vi får väl se hur dagen artar sig. Men hur som helst så kör vi en EFIT idag, häng med vetja!

06.15 Adde kommer in igen efter en morgontur med bus! Jag som vaknar väldigt lätt av ljud hade sovit igenom att han klätt på sig, gått på toa, och lämnat huset med alla ljud de innebär. Lilla Max vill gå och lägga sig igen efter prommisen men det är dags att gå upp och starta den här dagen.
07.11 Frukost, en go-frukost behövdes idag, Grilled Cheese framför datorn och vi börjar den här arbetsdagen. Lägger upp Fem en Fredag!
08.32 Dagens första möte och andra kopp kaffe.
09.21 Siffror!
10.03 Sällskap! Finaste vovven kommer och gosar. Mitt tredje möte för dagen blir inställt och jag fortsätter med siffrorna. Kanske får blir en kopp kaffe snart, lite trött i huvudet från nattens migrän…
11.32 Fortsätter med siffror, det är ju en väldigt stor del av mitt jobb. Men snart är det dags för lunch! Hungrig!
12.34 Rester till lunch, en pastasås och spaghetti. Lagom jobbigt och bra snabbmat att äta framför dumburken för att ta en lite kortare dag på jobbet idag.
13.17 Tar och kör energihöjande musik i lurarna! Älsk på gamla godingar som inte går att sitta still till!
14.57 Inser att det är något skit som händer på bloggen då det rasslar till i telefonen. 12000+ kommentarer har kommit in på någon timme… fan, det är nån jävla skit på gång. Så installerar ett filter på kommentarerna så att det ska sluta rassla in, men hoppas att ni som verkligen vill kommentera kan fortsätta med det. Annars får ni hojta till! Vill inte missa era kommentarer!
15.42 Avslutar det som behöver avslutas innan helgen. Eller i alla fall försöka…
16.37 Ute faller mörkret och jag tänder ljus. Stängt ner datorn för denna veckan och nu tar vi helg.
17.45 Dags för den traditionella diskmaskinsbilden 😉 Skönt att få tömma en ren maskin och ta och laga lite mat.
18.21 En drink till kvällen, en Fidel Castro!
19.45 Blev ingen bild på middagen idag, istället en bild på en tröttis som ligger hos sin husse.
20.59 Efterrätt! Nomnomnom!

Du kanske också gillar…

6 kommentarer

  1. Ännu en som är ett foto före mig;) och GU va gött med sån macka! Behöver nog skaffa smörgåsgrill eller våffeljärn(har ett våffeljärn för belgiska våfflor med det blir så stora gropar och trycker igenom brödet så funkar inte så bra).

    Va dricker du för kaffe? Är det ur kaffemaskin som mal själv eller annat kaffe, ser så skummigt o gott ut?!

  2. säger:

    Jag vaknar om nätterna med, men av annan orsak. Har gjort en praktvurpa för en vecka sedan.

    1. Karoleen säger:

      Stackare! Det låter inte bra bra, hoppas den känns bättre för varje dag!

  3. säger:

    De däringa digitala mötena, det är ju bra att man kan ha möten digitalt men jag dör lite inombords när jag sitter där och bara ser en massa svarta rutor.

  4. säger:

    Men åh vad den frukosten ser god ut alltså!

  5. […] morgon Fredag! Både EFIT och Fem en Fredag idag! Gå gärna in på EFIT-inlägget och kika på vad jag roar mig med idag […]

Kommentarer är stängda.