Blog

Vita Gåvor Pyssel/Handarbete

Jag fick ett otroligt vackert armband i den senaste omgången av Vita Gåvor från snällaste Fina Elina. Det passade mig perfekt, skiftande i rosa färger och söta små berlocker. Sånt som Elina blev inspirerad av från min blogg. Det finns en gaffel, kniv och sked, en tekanna, en kaffekopp, en karamell och ett körsbär. Bilderna gör den verkligen inte rättvisa och jag skulle vilja fota berlockerna lite bättre, så det kommer mer bilder senare…

Tack så hemskt mycket snällaste Elina, det passade mig utmärkt!!!

My Vita Gåvor swap gift came a while back and this is it. It’s a really lovely pink bracelet with lots of really adorable charms. Thank you so much Elina, it fit me perfectly. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…