Today

Memorial pictures

Efter begravningen som vi var på i maj, så var det minnestund Torpa Pensionat. Jag hade tidigare inte varit där och jag tycker att det var en fantastisk mysig plats att ha en minnestund på. Det ligger otroligt vackert och stillsamt och det var en fridfull plats att minnas en underbar kvinna.

Bilderna är tagna med min iPhone och lite snabbt, så vissa av bilderna är inte av någon vidare kvalitet. Men det får ni leva med – det känns inte helt ok att ha med sig systemkameran på minnestunder.

The memorial for Aina was at Torpa Pensionat and it is a really nice an serine spot to gather and say good bye to a lovely woman. Pictures are taken with my iPhone – the picture quality therefor varies.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…