Festivities, Today

Happy 50th Rulle!

Idag är det 50 års kalas – Farbror Rulle fyller år. Hurra hurra hurra! Vi har fest hemma hos oss och just nu står vi mitt uppe i förberedelserna. Det kommer bli en underbar eftermiddag i solen, men mängder av god mat (som mamma och faster Bibbi gjort), dryck och trevliga människor.

It’s my uncle Rulle’s 50th birthday and we are having a party in the garden with family and friends. We’re in the middle of all the preparations and it’s going to be a lovely afternoon in the sun, lots of good food (made by mom and my aunt Bibbi), cold drinks and nice people.

Grattis farbror Rulle! Happy Birthday Rulle!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…