Funny

Cool Stuff

En av mina favorit webbutiker är Cool Stuff; dom har allting man aldrig visste att man behövde. Jag älskar att bara gå genom deras produkter och hitta små härligheter till mig själv, familjen eller vänner. Massor med roliga produkter som gör en glad och gör presenter lite roligare =)

En av de grejerna jag verkligen älskar med Cool Stuff är att dom har en “Alla Produkter” kategori, det gör att jag som köpare kan få lite mer övergripande koll på produkterna. Om jag inte letar efter något speciellt så kan jag titta genom den kategorin och få inspiration och hitta massor med roliga “vill-ha” produkter.

En av mina favoritprodukter är Blåsapan som torkar dina nymålade naglar. Vem vill inte ha en liten apa som blåser dina nymålade naglar torra – det gör ju nagelmålning roligt =)

Här har ni fler exempel på produkter som kan vara bra att ha…

En underbar presentbutik som har allt till allas födelsedagar – du kommer hitta mängder av saker som du inte trodde att du behövde och massor med saker som du inte trodde fanns. =)

My favorite gadget webshop is named Cool Stuff and it has all the stuff that you never thought you needed and all the stuff you never knew existed – I love just rummaging throught the “All products” category and find lots of inspiration and fun stuff =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…