Blog

TisdagsTema: Gul

Utmaning:

Jag erkänner att min fantasi är usel just nu, men vi kör på ett färgtema. Den här gången tar vi färgen gul, för det var länge sen.

Idag regnar det – skyarna har öppnat och det är verkligen hällregn. Min inspiration är alltså inte speciellt bra just nu – ganska grått ute och inne…

Därför väljer jag en bild på en värmande brasa som vi njöt av i vintras. Hade jag haft en brasa här hemma hade jag tänt en direkt, men jag får helt enkelt sätta på mig en tröja och dricka lite varmt kaffe. Kanske får tända något ljus för att få in lite värme och ta bort det gråa.

Todays TuesdayChallange is the color yellow. I can’t find any inspiration, so it’ll be a picture of a warming fire instead.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…