Blog

Vita Gåvor Pyssel/Handarbete

Jag har varit en URUSEL VitaGåvor medlem denna omgång. Jag brukar försöka att lägga ut mina inlägg på en gång så att min vän inte har några som helst problem att veta vad jag tycker om och som skulle passa mig. Men det har helt enkelt varit så att – jag har inte hunnit… Jag ber om ursäkt min hemliga vän!!!

Jag gillar att pyssla men jag är inte så duktig. Jag är dock mer en GDS:are än en pysslare tror jag. Jag gillar att hitta inspiration i tidningar/Internet/you-name-it men sen göra en egen variant. Sen gillar jag smyckespyssel – det är roligt, men tyvärr är jag inte så bra på att sätta mig och göra något fint. Jag älskar att måla och rita, och ritar helst med kritor, alltså helt vaniliga griffeltavelkritor i olika färger.

Jag skulle bli väldigt glad om jag fick ett kit att göra, eller om du köper något fint eller om du gör något själv. Det är faktist helt upp till dig, jag blir glad för allt =) Men jag kanske är lite tråkig när jag säger att jag är inte så jätteintresserad av typ rena prydnadsaker – har inte så mycket sånt hemma och vill nog inte ha det heller egentligen…

Jag tycker detta temat är jättesvårt och jag ber om ursäkt om jag är väldigt svår att köpa till!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…