Blog

TisdagsTema: Musik

UtmaningVeckans tema kom till mig lite oväntat när jag stod i skogen i söndags. Jag tycker att vi ska tolka temat musik. Fram med kamerorna och var kreativa!

Det var länge sedan jag lyssnade på musik, förutom i bilen eller när vi jobbar med renoveringen. Vet inte varför men ibland känner man ju inte riktigt för det. Men istället har jag alltid altandörren öppen så att jag hör fåglarna kvittra och det är väl iofs också musik…

Todays Tuesday Challenge is Musik: and since I don’t really listen to musik much right now a picture of the door to the patio seemed more appropriate, since that’s what I’m listening to right now, the sound of the birds chirping. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Feel free to “borrow” texts and pictures, please let me know and link back here.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…