Food, KFC, Today

Girls weekend

Efter visiten till Taxinge Slott åkte vi hem till Grevinnan och joinades av K2 för att fortsätta våran tjejhelg. Vi tänkte äta middag, umgås, pärlpysslar, dricka drinkar och vin, spela SingStar och GuitarHero och bara vara, bara vara 4 tjejer som har känt varandra sedan öppna förskolan. After our little outing to Taxinge Castle we went back to Fritches house and were joined by K2 and we continued our girly weekend. We had previously decided to have dinner, hang out, make jewelry, drink drinks and wine, play SingStar and GuitarHero and just hang out, just like really long time friends do.

Alla vet ju att matlagning och vin går ihop så vi slog våra kloka huvuden ihop och började på våra 2! BiB med vin och började med maten. Vi hade även en champagne flaska så den fösta delen av våran middag, apertifen, blev en champagne drink med smak av hallon. Everybody knows that cooking and some wine go well together so we started the cooking by having some wine, obviously to make better food. We also opened a bottle of Champagne and made the first part of dinner, the apertif – a rasberry flavored champagne.

Middagsbordet blev dukat av Grevinnan i vackra våriga färger och tulpaner fanns det på bordet. The dinner table was set in spring colors and tulips.

Förätt: Avokado och crabsticks. Appetizer: Avocado and crab sticks.

Huvudrätt: Kycklinggryta med paprika, svarta oliver, champinjoner och mängder med kryddor eftersom vi alla gick och kryddade efter behag, serverat med ris och sallad. Entré: Chicken stew with red bell pepper, black olives, button mushrooms and lots of different spices, spiced byt 4 different chefs, served with rice and green sallad.
Efterrätt: Cheesecake med hallon och blåbär. Dessert: Cheesecake with rasberries and blue berries.
Sen gjorde vi även stora chokladmaränger eftersom vi hade äggvitor över. Then we made some chocolate meringues since we had some egg whites left over.
Efter middagen blev det pärlpyssel, SingStar och GuitarHero. After dinner we made jewelry and played SingStar and GuitarHero.

Kvällen fortsätte i skrattets tecken med chips och drinkar, det var en fantastisk kväll och vid 2 gick vi i sängs med magarna fulla och glada i hågen. And the evening continued with lots of laughs and chips and drinks, a fantastic evening that ended at 2 am with full tummies and lots of giggles.

Tack älsklingar för en fantastisk kväll! Thanks babes for a great time!

Du kanske också gillar…