Food Today

Saturday part II

Svärmor kom hem med sushi från Kikkobar i Linköping till middag på lördagen. En tradition vi har när hon kommer hem. Vi tänkte att det kunde vara lite kul att dricka saké och grönt te till den goda sushin, lite första gången sådär. Vi värmde på Sakén till ca 40 C och det blev Jasmine Green Tea i löste från Ahmed Tea. My mother-in-law brought home sushi from Kikkobar in Linköping for dinner on Saturday, it’s become somewhat of our little tradition. We thought it would be nice to try some saké as well as Jasmine Green Tea with the meal.

Adde tog en Moriawase vilket är en 18-bitar. Andy’s 18 piece Moriawase.

Svärmor och min 12-bitar sushi. Mother-in-laws and my 12 piece sushi.

Vi dukade med mycket ljus och hade det väldigt mysigt med vår sushi, saké och grönt te. We set the table with lots of tea candles and had a nice meal with sushi, saké and green tea.

Efter middag blev det en lyckokaka eller rättare sagt en fortune cookie. Inte alls rätt land men vi hade några hemma. After dinner we each got a fortune cookie – totally the wrong country but we had a couple at home.

Sen blev det en Toto ägg, ett plagiat på ett Kinderägg som jag hade hittat på Rusta. En liten tradition som Adde och svärmor har =) Then we enjoyed a Toto egg, a copy of a Kinder Egg, found in the store Rusta. A little tradition that Andy and my mother-in-law have =)

Sen blev det en semla framför TV’n och Melodifestivalen. En trevlig dag och kväll – allt som allt! Then we enjoyed a Semla infront of the television and Melodifestivalen (the pre-Swedish Eurovision Song Contest). A nice dag and a nice evening when all was said and done!

Du kanske också gillar…