Me, Recipe

TisdagsTema: Kaos

Utmaning: Veckans tema får bli kaos. Det känns logiskt med tanke på att jag befinner mig mitt i en flytt och inte har varken ork eller lust att hala upp en kamera just nu. Så vad har ni för slags kaos?

Medan snön bara faller och alla andra har kaos i trafiken så har jag mitt egna lilla kaos hemma. Vi håller på att möblera om och ändra rummens olika uppgifter. Vi kommer få ett nytt sovrum, gästrummet blir vårt nya arbetsrum och vårat gamla sovrum blir TV-rum och ett sorts walk-in-closet och gästrum. Det kommer bli kanon när det är klart, men just nu vet jag inte riktigt om jag ser slutet…

Om man lägger allt på “gamla sängen”, så behöver man inte tänka på det så mycket just nu… =)

Ja, det här är ju en ganska städad bild på sängen just nu… Igår stog det 2 plattskärmar, 2 dockor till bärbara datorer, 2 tangentbord, 1 skanner, 100 sladdar osv….

I hallen så står allt på rad och samtidiigt som vi fixar rummen så måste man ju ändå tvätta osv. Borra genom väggen och sånt fick Adde göra när han kom hem igår vid 23, stackaren!!! Men vi fick jättemycket gjort, tack för att du tryckte på älskling!!!

Ja, vardagsrummet ser ut som ett slagfällt. Vi kanske inte behöver fundera på att ha några gäster nu i alla fall…

Här hittar du fler TisdagsTeman.

Du kanske också gillar…