Media

Alice in Wonderland

När jag var liten älskade jag Disney filmen Alice in Wonderland. Jag tittade på filmen ofta och läste boken. Filmen var både spännande, rolig och lite läskig. Det är ju trots allt en ganska mörk film för små barn.

Jag ville vara Alice… men det ville väl alla…

Jag önskar att jag skulle ha filmen just nu, den är helt fantastisk…

Och Cheshire Cat var nog min favorit, flummig, läskig och allmänt udda…

Den 3:e mars är det världspremiär på den nya Alice in Wonderland med skådisar som, min absoluta favorit, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Crispin Glover, Stephen Fry, Anne Hathaway , Matt Lucas och Alan Rickman.

Jag är otroligt förväntansfull och bara längtar tills jag kan gå och se den på bio – för det är garanterat en biofilm, inte bara för att det är en 3D film, men också för att jag tror den kommer vara riktigt häftig… Disney filmen hade fantastiska scener i skogen osv och det kan ju bara bli bättre i denna film…

Alice – för mig en helt okänd skådis, Mia Wasikowska.

The Mad Hatter – Den otroligt talangfulle och underhållande Johnny Depp

The Red Queen – Den udda och roliga Helena Bonham Carter.

TweedleDee och TweedleDum – Matt Lucas från serien Little Britain

Jag är såååååå avundsjuk på dem som fick den helt underbara inbjudan till premiären, det var en vacker bok med mängder av roliga idéer.

Åh vad jag längtar!!!

Pictures: Google search Alice in Wonderland 2010

Du kanske också gillar…