Travel

Kanada dag 21

Halloj!

Igår hände något som troligtvis inte har hänt mig speciellt ofta. Jag fotade ENBART 3 bilder igår – läs om det där – 3 bilder! Och för att göra det ännu värre är det samma motiv på alla tre bilderna. Inte ens en bild på termometern, med det var ungefär -4 och blåste ganska ordentligt, nästan lite snöstormigt.

Igår gjorde vi faktist INGENTING! Det var otroligt skönt att bara ligga i soffan eller i sängen och pilla med datorn eller läsa böcker. Svärmor och jag hann med att släktforska lite också. Men förutom det så gick dagen ombemärkt förbi. Skönt och verkligen underbart – vi behövde det! Adde mår inte så bra, något sorts för-förkylning och kände att han inte ville göra något alls. Och det känns väldigt bra att vi inte BEHÖVER göra något.

Nu till bilden, ja, det blev alltså bilder på gårdagens middag – Kroppkakor. Jag trodde att jag faktist inte gillade kroppkakor så jag hade fixat iordning pasta till mig, men jag tror att jag kommit på att jag faktist tycker att det är ganska gott. I familjen E äter man det med skirat smör, svartpeppar och lingonsylt – Gott och otroligt mättande!

Ja, så det blir ett ganska kort inlägg för igår, men det är ju inte så dumt kanske, lite omväxling förnöjer, eller hur?

Hoppas ni har det underbart!

Du kanske också gillar…