Siro, Today

En kväll med “syrran”

Efter min “Stockholms dag“, så skulle jag träffa Siro på Södermalm vid Medborgarplatsen för att gå på ansiktsbehandling och massage. När Siro fyllde 35 i somras fick hon en Smartbox av oss och då tyckte hon att vi skulle göra det tillsammans. Så vi bokade och nu var det äntligen dags.

Vi bokade på Sahlsten Skin Care Clinic, på Skånegatan 68. Snälla Anne var fantastiskt duktig och vi hade det supertrevligt. En otroligt vacker lokal har hon också, med guldmålningar i taket och en vacker stor kristallkrona…

Jag anlände ca 1 timma innan Siro så att jag skulle hinna med min behandling innan hon kom. Inne i behandlingsrummet lyssnade vi på Katie Melua och med ljus tända. Jag gillar ju inte massage så jag tog en ansiktsbehandling med medföljande fransböjning och så här såg det ut…

Ansiktsbehandlingen var otroligt skön, med rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, massage, mask, ögoncreme samt fukt & skydd. Fransböjningen gör att man slipper böja fransarna och jag tycker faktiskt nu efteråt att man inte heller behöver använda mascara hela tiden, vilket alltid är trevligt!

Sen efter kom Siro och hon hade beställt en Hot Stone massage. Med andra ord vackra lava stenar som man värmer upp i vatten och sen lägger på olika delar av kroppen och masserar med dem. Siro tyckte det var helt fantastiskt och rekommenderar det till ALLA.

När vi var klara hos Anne åkte vi hem till Siro i Solna där vi träffade Adde och satte igång och fixade middag. Siro hade fixat hem saker till förrätt, middag och efterrätt. MUMS.

Till förrätt blev det filodegsrullar med ost och sallad.

Till middag blev det en Siro påhittad kyckling. Det var stekt kyckling med ris och en sås gjord på créme fraiche tillsammans med squash och citron. Såsen var gudomlig! Tyvärr är jag en idiot och glömde bort och fota middagen, men jag kan garantera att det var jättegott!

Till efterrätt blev det pepparkakor med grönmögelost och glögg.

Adde tog kaffe och fick det serverat i hennes underbart vackra muggar – som jag inte kommer ihåg vem det är som designat men dom är väldigt vackra. Någon som vet vem som designat dem?

Efter en jättemysig kväll tillsammans med “syrran” så åkte jag och Adde till hus 2 för att packa inför våran resa.

Det var verkligen en supertrevlig dag och mycket mycket mysig. Tack Siro!

Du kanske också gillar…